X

Anason 34 Four Seasons Hotel Bosphorus’un Yeni Mekanı

İstanbul Mekan Rehberi

Four Seasons Hotel Bosphorus, Boğaz’a nazır eşsiz bir atmosferde, havuz başında, yeni bir mekânı hayata geçirdi. Şehre taze bir soluk, dinamizm ve canlılık katacak olan Anason 34, Four Seasons yorumuyla yeni nesil meyhane olarak hizmet vermeye başladı. Bu özel mekân, leziz ana yemekleri, nefis mezeler ile 90’ların ve günümüzün şarkıları eşliğinde, yaz sonuna dek misafirlerinin beğenisine sunuyor.

İstanbul Mekan Rehberi
Boğazın Yanı Başında

Four Seasons Hotel Bosphorus’un Boğaz’ın yanı başındaki terasında, havuz başında konumlanan yeni restoranı Anason 34, yaratıcı mezeleri, mevsime özgü balık çeşitleri, et ve tatlılarıyla lezzet şöleni yaşatıyor. Her gün 20.00-00.00 saatleri arasında hizme

Anason 34’te, sebzeli, deniz mahsullü ve yoğurtlu meze çeşitleri, tereyağlı sarımsaklı karides, kalamar tava, ızgara ahtapot ve paçanga böreğinden oluşan ara sıcaklar geceye muazzam bir başlangıç yapıyor. Izgara deniz levrek fileto, ızgara dana madalyon, ızgara köfte ve ızgara tavuk but seçeneklerinden oluşan ana yemekler Anason 34’ün olmazsa olmaz lezzetleri olarak damaklarda şölen yaşatıyor. Ağızlarda unutulmaz tatlar bırakan lezzetlerin etkisi tatlı menüsünde de devam ediyor. Damla sakızlı dondurma ile servis edilen irmik helvası, tahin ve ceviz eşliğinde kireçte kabak ve profiterol bu lezzet yolculuğunu mükemmel biçimde finalize ediyor.
Misafirler bu tatları, 7 çeşit soğuk meze, 2 çeşit sıcak meze, ana yemek ve tatlıdan oluşan fiks menü olarak alabilecekleri gibi a la carte olarak da deneyimleyebiliyor.

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar

banner