X

Mamazone Avrupa Yakası’nın Yeni Restoran Ve Kafesi

İstanbul Mekan Rehberi

İstanbul’un kentsel dönüşüm merkezlerinden Sanayi Mahallesi’nde açılan Mamazone Restaurant & Cafe’de modern ev yemekleri ile dünyanın seçkin kahvelerini tadabilirsiniz…

İştah Açan Tatlı Lezzetler

Mamazone’da limonlu orman meyveli cheesecake, portakallı mozaik pasta, kat kat cup (meyve püreli, bisküvi katlı sütlü tatlı), magnolia, tarçınlı granolalı meyveli yoğurt tatlısı, kahveli creme brulee, çilekli milföy, klasik tiramisu ve limonlu tiramisu gibi tatlıların yanı sıra limonlu fırın sütlaç, muhallebi, kabak tatlısı, ayva tatlısı, portakallı irmik helvası, şekerpare, revani ve kalburabastı gibi Türk tatlıları da sunuluyor. Aynı zamanda kiş çeşitleriyle de öne çıkan mekânda en beğenilen kiş türü köz patlıcanlı pestolu kiş. Anne lezzetindeki ev yapımı sütlü börekler de en beğenilen ürünler arasında. Sunulan ekmekler arasında tahıllı ve buğday sandviç ekmekleri, kepekli ve esmer ekmekler, simitler bulunuyor.
 

Kahvaltıseverler İçin Şahane Omlet ve Tostlar Sizleri Beliyor

Mekânda her zevke uygun kahvaltı seçeneği sunuluyor. En tercih edilen kahvaltı çeşidi ise Açık Büfe Kahvaltı. Açık Büfe Kahvaltı’da peynir çeşitleri, otlu zeytin çeşitleri, şarküteri ürünleri, ev yapımı reçeller, domates, biber ve yeşilliklerden oluşan taze köşesi, bal & tereyağ, yumurta, ev yapımı poğaça, tuzlu kek ve börekler sunuluyor. Bunun yanı sıra Mamazone’da kahvaltıda sunulan yumurta çeşitleri arasında menemen çeşitleri, sahanda yumurta (sade veya sucuklu), omletler (sütlü peynirli maydanozlu omlet, mantarlı ve soğanlı omlet, kaşarlı omlet ve jambonlu omlet gibi) bulunuyor. Tostlar arasında en sevileni ise zeytin ezmesi, beyaz peynir, domates ve taze kekik ile hazırlanan Mamazone tost. Ayrıca kaşarlı tost, sucuklu ve kaşarlı tost, jambonlu tost, krem peynirli ve domatesli tost gibi klasik tost çeşitleri de sunuluyor.
 

Gerçek İtalyan Kahve Deneyimi

Kahveseverler için gerçek İtalyan kahvesi kullanılarak geleneksel yöntemlerle her çeşit sıcak ve soğuk kahve sunuluyor: Espresso, ristretto, lungo, cappuccino, latte, americano, mocha, machiato ve aromalı (karamel, çikolata, çilek sıcak kahveler) ve Türk kahvesi. Buzlu iced coffee’ler, frappleler ise yaz aylarında tercih edilen kahveler arasında bulunuyor. Bunun yanı sıra salep ve sıcak çikolata da kış aylarında tercih edilen içecekler arasında. Mamazone çalışan profesyonellerin hem öğlen aralarında zevkle yemek yiyebilecekleri, hem de çalışma ortamını ve ofis dışı toplantıları keyifli bir hale getiren bir ortam sunuyor.
 

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar

banner