X

Meloon Coffee&Food Dört farklı Konsept ve Geniş Menüsü

İstanbul Mekan Rehberi

Farklı konseptleri, eşsiz sunumları ve 200’e yakın çeşidiyle misafirlerine benzersiz bir deneyim sunan Meloon Coffee& Food, özel tatlarını ve öne çıkan lezzetlerini okurlarrına anlattı...

İşletme Sahibi Sena Batur, yemeğe ve Meloon Coffee& Food menüsüne dair her şeyi anllattı

Koşuyolu ve Acıbadem’de kahvaltıcı eksikliğinden doğan Meloon Coffee& Food, pizzasından, salataya, et yemeklerinden dünya mutfağı ve tatlısına kadar geniş menüsüyle buluşuyor misafirleriyle. 4 konsepti bir arada bulundurmayı amaçlayan Meloon ekibi, konsept ile ilgili şu açıklamalarda bulunuyor: “Binanın daha önceki oluşumu yardımcı oldu bize. Hiç bir yerde yapay dekorasyon yok. Taş duvarlarda gerçek doğal yapıyı kullandık. 200 metrekare alana sahibiz. Üst katlarda da 250-300 metrekarelik bir alanımız mevcut” diyor.

İşletme Sahibi Sena Batur, yemeğe ve Meloon Coffee& Food menüsüne dair “Yemeği ve yeni tatlar denemeyi çok severim. Yurtdışında da gördüğüm tüm farklı lezzetlerin tadına baktım. Meloon butik bir yer, her şey el yapımı. Kahveler, yemekler, tatlılar bize ait ” vurgusunu yapıyor.
 

İstanbul Mekan Rehberi
“Meloon menüsü 6 ayda bir değişiyor”

Meloon Coffee& Food her şeyin en iyisini yapmayı amaç edinen bir marka. Hamburger de olsa en iyisini yapıp en özel hamburgeri müşterilerine sunmayı hedefliyor.
Meloon’da serpme kahvaltı, mini kahvaltının yanı sıra 200 kalem ürün bulunuyor. Kahvaltıda Meloon’da öne çıkan lezzetlerin olduğuna değinen Batur; “Serpme kahvaltıya gelenler böreğimizden çok memnun kalıyor. Aynı zamanda klasik serpme kahvaltı menüsünden ayrı olarak muammara da çok seviliyor. Klasik ama lezzeti bize özel” ifadesinde bulunuyor.

Ana yemeklerden Nachoslar, Avokadolu Somon Carpaccio, Potato Skins özel lezzetlerden. Potato Skins’te patatesin içine eritilmiş kaşar bulunduğunu ve özel olarak yaptıklarını belirten Batur; “Falafeller, kinoalar, keçi peynirli frambuazlı salata çok tercih ediliyor. Menü 6 ayda bir değişiyor” diyor.
Meloon’da 200 kaleme yakın çeşit bulunuyor. 60-65 kişilik ekibin 12’si mutfakta görev alıyor. Meloon’un tandır burgeri de tandır etinden yapılıyor aynı zamanda içindeki çıtır patatesler de misafirler tarafından çok seviliyor.

“Cafe de Paris sosumuza güveniyoruz”

Meloon Coffee& Food özellikle et konusunda iddialı. Müşterilerinden et ile ilgili çok iyi geri dönüşler alan bu özel mekân, Cafe de Paris sosuna çok güveniyor. Bazlama ekmeğinde acılı piliç tantuni, beef stragonof, taş fırında yapılan ince hamurlu çıtır pizza gibi doyurucu lezzetlerden misafirler oldukça memnun.
Söz tatlı çeşitlerine geldiğinde ise Meloon imza tatlılarıyla müdavimlerinin gönlünü kazanıyor. Başarılı mekân sahibi Sena Batur; “Tatlılarda apple crumble, polka, Red Velvet, Truffle, Oreo Cup çok seviliyor. Aynı zamanda browni, kızarmış dondurma da favorilerden” diyerek anlatıyor tatlılarını.
Meloon ekibi 2. şubenin de müjdesini veriyor ancak butik yapısını kaybetmek istemediğini de ekliyor. Kahvelerini yurtdışından getirttiklerini vurgulayan Batur; sözlerini şöyle sonlandırıyor: “ Kahveleri kendimiz kavuruyoruz başka firmalara satıyoruz. Ayrıca çok beğenilen dünya çaylarımız da var.”

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar

banner