X

Bir Mahalle Restoranı LOGGIA

İstanbul Mekan Rehberi

Rahat bir mahalle restoranı ortamı sunan mekan, günün her saatinde konuklarına lezzetin yanında kendilerini rahat hissedecekleri bir hizmet sağlıyor.

İstanbul Mekan Rehberi
Mahalle restoran konseptini yansıtıyor

İtalyan mutfağının gözde lezzetlerini ustalıkla hazırlayan ve “Mahalle Restoranı” konseptinin Akatlar’daki en iyi temsilcisi Loggia Brasserie, yaşamın hızlı ve stresli temposunda sakin aralıklar yaratmak için uygun bir kaçış noktası olarak misafirlerini ağırlıyor. 

İstanbul’un merkezlerinden biri olan Akatlar’da Mayadrom İş Merkezi’nin girişinde konumlanıyor. Keyifli ambiansı, samimi ortamı ve çok özel menüsüyle misafirlerine rahat bir mahalle restoranı ortamı sunan mekan, günün her saatinde konuklarına lezzetin yanında kendilerini rahat hissedecekleri bir hizmet sağlıyor.
 

İstanbul Mekan Rehberi
İtalyan mutfağı

İtalyan mutfağı tutkunlarını keyifle hazırlamış sofralara davet eden Loggia Brasserie; manda sütü burrata, kılıç balığı carpaccio, ev yapımı Sicilya usülü Carbonare makarna ve Osso Buco gibi lezzetlerle, klasikleşen mekanlar arasına gireceğini göstermeye başladı. Loggia Brasserie’nin tüm bu lezzetlerine güçlü KAV’ı ve orijinal kokteylleri de eşlik ediyor. Mekanın imza tatlıları ise şimdiden müdavimlerini yarattı bile.

İstanbul Mekan Rehberi

Yorum Yap

(*) Gerekli Alanlar

banner